Breezand Beachhouses

 • DSC_0392-klein
 • 14929124605_f7f012ea63_k
 • DSC_0382-klw

Ort Kategorie: Unterkünfte in VrouwenpolderOrt Schlagwörter: breezand, breezand vakanties, bungalows, slapen in vrouwenpolder, strand und veersedam

Profil
Profil
Fotos
 • Ontwaken op een lekker bed met het uitzicht; de oneindige zee, het strand, het kabbelend geluid van de golven.

  Verse broodjes aan de deur, lekker ontbijten op je eigen loungebank, het zonnetje verwarmt al lekker, snel even het nieuws checken op je tablet, maar daarna de boel weer loslaten en heerlijk gaan wandelen langs de vloedlijn waar het nog stil is…

  De kinderen willen alles te gelijk, garnalen vissen, vliegeren, pootje baden, voetballen met de andere kids of toch weer naar het piratenschip.

  Pa kan nog lekker even kiteles nemen .

  Daarna met z’n allen lekker niks doen, bakken in de zon uit de wind achter het huisje daarna gaan we nog even via ons privé pad op de fiets of te voet naar de bewoonde wereld want er moeten nog mosselen komen voor de avond dis

  ‘s Avonds is iedereen moe en voldaan van een prachtige dag, de kinderen zitten te rillen van de kou (ze moesten toch nog 1x zwemmen) dus nu bij de verwarming genieten en Dvd tje kijken.

  Pa en ma nog lekker mijmeren samen op de loungebank met een fleecedekentje om hun heen onder het genot van een lekker wijntje en dan de zon in de zee zien zakken.

  Wat een droom !!!!!

  Maak ‘m waar en beleef het bij Breezand Beachhouses!

  Vanaf  je eigen terras op de luxe loungebank kijken naar alles wat er gebeurt, op en om het strand. De Beachhouses van Breezand Vakanties zijn luxe en modern ingericht, en van alle gemakken voorzien. Verwarming, toilet, badkamer met douche, keuken en slaapkamers ingericht voor 4, 5 of 6 personen.
  Ook Honden zijn op welkom. Er zijn zelfs Beachhouses speciaal ingericht voor mindervaliden en senioren.

  In 10 huisjes zijn honden toegestaan (max. 1 per huisje). Zelfs met koudere dagen is het heerlijk genieten in het verwarmde beachhouse waar u ook internet, tv, en zelfs een afwasmachine en magnetron heeft. Kortom alle luxe op het strand!