Eten, drinken en genieten op het strand

Heerlijk ongedwongen genieten van het schouwspel van de zee. De keuken van De DAM werkt met mooiste (regionale) ingrediënten en met een passie voor Zilte Zeeuwse ingrediënten.

25 Luxe slaapstrandhuisjes

Ontwaken op een lekker bed met het uitzicht; de oneindige zee, het strand en het kabbelend geluid van de golven.Vanaf  je eigen terras op de luxe loungebank kijken naar alles wat er gebeurt, op en om het strand.

Grootste Strandspeeltuin van Zeeland

Voor de deur bij Strandrestaurant De DAM vindt u een uitdagende strandspeeltuin met onder andere een klim vuurtoren en kabelbaan! Vanaf het terras bij De DAM heeft u perfect overzicht en kunt u uw kinderen goed in de gaten houden.

De mooiste en schoonste stranden van Nederland vind je aan de kust van Walcheren. Bij Vrouwenpolder is het strand breed, schoon, kindvriendelijk en veilig. Het Noordzeewater is helder en er is volop ruimte.

Kortom het Strand van Vrouwenpolder is de perfecte plek om in de zomer heerlijk te zonnen en te zwemmen en in de winter ideaal voor mooie strandwandelingen van strandtent naar strandtent.

Het strand is in verschillende vakken opgedeeld.
Op het hoofd strand zijn honden kite vliegeren verboden in de zomer.
Op het strand bij de Veersedam zijn honden het gehele jaar toegestaan en mag je ook vliegeren en  (kite) surfen.
Tussen Vrouwenpolder en Oostkapelle is er ook een naturisten strand.

Ons strand is ook ideaal voor dagjes toeristen, vanaf Antwerpen bent u binnen 50 min rijden in Vrouwenpolder en kunt u uw auto direct naast de snelweg (N57)op de Veersedam parkeren.

Ook vanuit Brabant hoeft u enkel de N58 en een stukje N57 te volgen en dan bent u ook binnen een uurtje in het mooie Vrouwenpolder.
Voor deze dagjes toeristen is het strand goed bereikbaar en is er genoeg parkeer gelegenheid.

Vrouwenpolder beschikt over een mooi breed en schoon strand. Voor iedereen altijd voldoende rust ruimte maar wel met benodigde voorzieningen:

– Speelgelegenheden
– Invalidevoorzieningen
– Toiletten en douches
– Eet en drinkgelegenheden
– Watersport activiteiten
– Strandsport activiteiten
– Vliegeren
– Honden toegestaan op aangegeven gedeeltes

Het strand wordt elke dag super onderhouden en schoongemaakt door
de Stichting Strand Exploitatie Veere.