Ons strand is ook ideaal voor dag toeristen, vanaf Antwerpen bent u binnen 50 min rijden in Vrouwenpolder en kunt u uw auto direct naast de snelweg (N57) op de Veersedam parkeren.

Ook vanuit Brabant hoeft u enkel de N58 en een stukje N57 te volgen en dan bent u ook binnen een uurtje in het mooie Vrouwenpolder.
Voor deze dag toeristen is het strand goed bereikbaar en is er genoeg parkeer gelegenheid.

Vrouwenpolder beschikt over voldoende parkeerplaatsen nabij het strand zo is er langs de N57 op de Veersedam een zeer ruime parkeerplaats. Deze parkeerplaats is betaald parkeren en ligt meteen aan de Veersedam dus U hoeft enkel de Veersedam over te lopen en dan bevind U zich al op het mooie uitgestrekte Strand van Vrouwenpolder.

In dorpje zelf zijn er ook een aantal parkeerplaatsen.
In Vrouwenpolder zelf kunt u Gratis parkeren op de aangegeven parkeer vakken.
Vanaf de parkeerplaats midden in het dorp is 10 minuutjes lopen naar het strand en de parkeerplaats bij Hotel Duinoord is ook meteen onderaan de duinen en te voet bent U dan ook binnen 2 minuten op het strand.

Voor betaald parkeren geld het seizoen vanaf 1 april tot en met 31 oktober, dagelijks van 8.00 tot 18.00 uur. Het parkeren kost op alle terreinen € 0,80 per uur en maximaal € 4,50 per dag. Voor mensen die regelmatig op deze terreinen parkeren, is het aanschaffen van een parkeerkaart aantrekkelijk. Deze kost € 67,50 en is geldig gedurende het hele parkeerseizoen en op alle parkeerterreinen.

Locaties betaalde parkeerterreinen Vrouwenpolder: Oranjezon en Breezand (Fort den Haakweg) en Veerse Dam (Veerse Meer en Strand)

Ook via het openbaar vervoer is Vrouwenpolder goed bereikbaar er is een bushalte bij Vrouwenpolder centrum en er is ook een bushalte op de Veersedam voor Beachclub Meer beiden aan de N57.
Voor actuele bus tijden kunt u terecht op 9292.nl