Vrouwepolder is een klein pitoresk dorpje ingeklemt tussen het Veerse meer en de Noordzee en
het mooie achterland van Walcheren de monumentale steden Veere, Middelburg de mooie haven stad Vlissingen en het moderne winkel dorpje Domburg behoren tot de directe omgeving.
Dit alles aan elkaar verbonden met prachtige fietspaden dwars door duinen en bossen.
Vrouwenpolder heeft een gezellige dorpskern rond de kerk met diverse restaurants en café’s met leuke terrasjes ook zijn er leuke winkeltjes en een mooie supermarkt, viskraam, floatcentrum en bakker.
Ook kan je mooie Gazelle fietsen, kinderfietsjes, tandems, bakfietsen en bolderwagens huren per dag of week bij Breezand Vakanties.

Vrouwenpolder is uniek met het oneindige grote strand, De Delta Werken en het prachtige wandelgebied de Mantelinge naast de deur. Ideaal voor een dagje uit met de familie of lekker met z’n tweetjes zon, zee, strand, wandelen, sporten en mosseltjes eten met het geruis van de zee op de achtergrond.
Of heerlijk even een weekend of een paar weekjes hier vakantie vieren en heerlijk tot rust komen en genieten van elkaar en van het goede leven.

Kiest u voor in het dorp een Bed & Breakfest of de appartementen van Het Veerse Bree of De Walvis? Of gaat u voor prachtige bungalow direct onder aan de duinen in het park Breezand 1 & 2, waar nog zoveel ruimte rond de bungolows is zodat er nog gespeeld kan worden in uw eigen tuin.

Of beleef het strand op een compleet andere manier!

Voor wie houd van rust en ruimte, strand, zee en duinen, en dit dag en nacht wil ervaren, zijn de beachhouses van Breezand een geweldige ervaring! Je vind het hier allemaal. vanuit je eigen terras op de luxe loungebank kijken naar alles wat er gebeurt, op en om het strand.
De beachhouses zijn luxe en modern ingericht, en van alle gemakken voorzien.
Verwarming, toilet, badkamer met douche, keuken en slaapkamers ingericht voor 4, 5 of 6 personen.

Ook zijn er mooie ruime groepsaccommodaties te huur van 10, 12, 14 en 18 persoons huizen met saunas en ruime tuinen.

Ook zijn er diverse mooie campings rond Vrouwenpolder.

Ons parade paardje blijft natuurlijk ons strand!
Het strand van Vrouwenpolder is beloond met het Blauwe vlag keurmerk wat betekend dat het tot de schoonste en veiligste stranden van Nederland behoord.

Het strand zonder golfbrekers is breed veilig en dus zeer kindvriendelijk en rolstoel toegankelijk
Het Vrouwenpolderse Strand is een mooi strand met rust en ruimte voor iedereen.
In de zomer heerlijk zonnen, zwemmen, sporten of heerlijk wandelen van strandtent naar strandtent (24 km tot Westkapelle alleen maar strand).
In de winter rustig en  heerlijk één met de natuur, genieten van het ruisen van de zee, mooier en rustgevender bestaat bijna niet.
Vrouwenpolder Zeeland